Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Oliver Naesen te gast op digitale praatavond Centrum Ronde van Vlaanderen

Het Centrum Ronde van Vlaanderen gaat op de digitale toer met zijn praatavonden. Aanstaande vrijdag (20.00 uur) schuift Oliver Naesen aan.

Het Centrum Ronde van Vlaanderen organiseert jaarlijks meerdere spraakmakende praatavonden. In februari trapten José De Cauwer en Rik Vanwalleghem het praatavondseizoen op gang. Daarna bleef het even stil door toedoen van het coronavirus. Aanvankelijk werd gevreesd dat het in 2020 bij die ene praatavond zou blijven. De organisatie heeft nu toch een alternatief gevonden in de vorm van een digitale praatsessie.

Oliver Naesen is vrijdag te gast. Hij logt in vanaf zijn trainingsstage in Spanje. Uiteraard blikt hij terug op het vreemde wielerjaar en bovenal kijkt hij vooruit. Welke verwachtingen heeft hij voor 2021? Hoe is het om met zijn fietsbroeder Greg Van Avermaet in hetzelfde team te kunnen rijden? Sporza-verslaggever Christophe Vandegoor is de host.

Heb je zelf ook een vraag aan Oliver Naesen? Tijdens de praatavond heb je de mogelijkheid zelf vragen te stellen via de chat.

Praktisch

  • Vrijdag 11 december (20.00 uur)
  • Gratis deelname
  • Inschrijven kan via info@crvv.be. Na inschrijving ontvang je een link die je toegang geeft tot de praatavond.

Gerelateerde artikels