Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Odlo bestaat alweer 70 jaar

En brengt kleine, exclusieve collectie van high-tech winterkleding.

In 1946 ging de stichter van Odlo, Odd Roar Lofterød, van start met twee naaimachines om zijn droom waar te maken: het maken van sportkleding van topkwaliteit. Deze winter viert het bedrijf zijn 70-jarig bestaan. Al die jaren heeft Odlo volop ingezet op het streven naar innovatie en het ontwikkelen van vernieuwende technologieën en materialen. De geschiedenis en de herkomst van het merk zijn altijd een bron van inspiratie geweest en daarom viert Odlo zijn jubileum met een unieke collectie. 70 jaar innovatie gecombineerd met een modern design levert een collectie op die meer dan ooit laat zien waar Odlo voor staat. Functionaliteit, kwaliteit, uniek en tijdloos design.

Alle stukken van de 70-Years-collectie zijn zwart. Het zwart wordt enkel doorbroken met details in de kleuren van de Noorse vlag en een goudkleurig logo. Alle producten zijn uitgevoerd in ribbelstructuur, een verwijzing naar een van de sleuteltechnologieën van Odlo. De eenvoudige structuur is typisch voor de functionele kleding van Odlo. Afhankelijk van waarvoor het kledingstuk wordt gebruikt, is er aandacht besteed aan allerlei functies, bijvoorbeeld extra warmte, elasticiteit of vochtregulering. De kleine, exclusieve collectie bevat met zorg uitgekozen producten die in elk mogelijk opzicht voldoen aan wat u tijdens een sportieve winter nodig kunt hebben.

Voor dames zijn er het Shirt LM Crew Neck (55 euro), de Pants (55 euro), het T-shirt KM Crew Neck (40 euro) en de Fab Cocoon jas (250 euro).

Heren kunnen kiezen voor een Shirt LM Crew Neck Evolution (80 euro), de Pants Evolution (80 euro) en/of de Fab Cocoon jas (250 euro). (RVS)

Gerelateerde artikels