Deel dit artikel:

Oakley Encoder krijgt luchtige variant

Oakley heeft de nieuwe Encoder Strike-zonnebril onthuld, met een soortgelijk lensontwerp als de Oakley Kato en met een grotere luchtstroom om beslaan tegen te gaan en je temperatuur beter te reguleren.

De nieuwste Oakley Bike Collection wordt vanaf heden aangevoerd door de Encoder Strike, een zonnebril die is voortgekomen uit samenwerking met atleten. Oakley stelt bij de ontwikkeling een brug te hebben geslagen tussen Oakley’s erfgoed en de hedendaagse innovatie en functionele behoeften. Op deze manier is het geventileerde ontwerp ontstaan, dat optimale luchtstroom moet genereren om fietsers koel te houden.

De Encoder Strike-lens maakt gebruik van O Matter-materiaal voor stevigheid en de PhysioMorphic-geometrie, die we voor het eerst zagen op de Oakley Kato, om de omsluitende vorm te realiseren. De bril is verkrijgbaar met de Prizm-lenstechnologie. Die staat voor kleuraanpassing en is speciaal ontworpen voor als je door uiteenlopende omgevingen en landschappen trekt.

Zeven kleuren

Oakley’s nieuwste bril is verkrijgbaar in zeven kleuren en heeft een adviesprijs van 235 euro. De volledige Oakley Bike Collection is te koop bij geselecteerde Oakley-verkooppunten en op Oakley.com.