Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nutrixxion: voor, tijdens en na het sporten hoogwaardige sportvoeding

Voor, tijdens en na de training heeft het lichaam verschillende behoeften. Nutrixxion biedt met gels, dranken, shots en repen hoogwaardige voeding voor alle momenten rondom de fietstraining.

De lekkere en makkelijk verteerbare energierepen zijn geschikt voor de ambitieuze sporter. Deze heeft een speciale koolhydratenmix die verzorging biedt tijdens de belasting. Hij is ook geschikt als snack voor tussendoor. Het Nutrixxion magnesium shot draagt bij aan de vermindering van kramp en vermoeidheid en een normale spierfunctie en het handhaven van normaal bot.

Voor het sporten

De Endurance sportdranken zijn koolhydraatrijk en bevatten naast een uitgebalanceerde mix aan koolhydraten ook essentiële mineralen, vitaminen en aminozuren (BCAA’s).

Tijdens het sporten

De Nutrixxion Energy gels met cafeïne bevatten een speciale combinatie van lange- en korte-keten-koolhydraten. De aminozuren, vitaminen en mineralen maken de makkelijk verteerbare krachtpatser helemaal af. Daarnaast bevatten de gels de BCAA’s leucine, icoleuicine en valine.

De Nutrixxion XX-Force met cafeïne is een doorontwikkeling van de klassieke Nutrixxion Energy gels, speciaal voor belangrijke wedstrijden. Door de verdubbeling van de essentiële aminozuren (BCAA’s), de verhoging van de cafeïne (80 mg) en de toevoeging van taurine (500 mg) is XX-Force geschikt voor sportieve topprestaties.

Na het sporten

Goed herstel is een belangrijk onderdeel van de training. De repen van Nutrixxion hebben een eiwitgehalte van 32 procent en een suikergehalte van slechts 1,5 gram per reep. Ze werken herstellend na het sporten en zijn ook te gebruiken als tussendoortje. Ieder lichaam heeft immers proteïne nodig om spieren te behouden en te herstellen na het sporten.

De Nutrixxion Sportdrink is gebaseerd op de Endurance Drink, maar dan met toegevoegde peptide. Anders dan bij traditionele eiwitten gaat het bij peptiden om een zeer korte aminozuurketen die snel bruikbaar is.