Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nog even wat winterse kledinginspiratie

Heb je de kerstcadeaus al binnen, maar schonk de kerstman je niet de gehoopte winterkleding? Geen nood! Blader nog eens door de modebijlage Shot van Grinta! met daarin volop kledinginspiratie. Je vindt er kleding van onder andere GSG.

Tot aan het vriespunt is Fatima gecoverd door het Vajolet Winter Jacket (149,90 euro) van GSG. Haar Resia bibtight (79,90 euro) is praktisch met de bretellen die elastisch zijn in vier richtingen en die ze gemakkelijk kan openen wanneer de nood hoog is. Verkrijgbaar in maten XXS tot XXL.

Voor Pieter is geen besneeuwde berg te hoog met het Everest jacket (149,90 euro). Naast de drie traditionele achterzakken, beschikt de Everest nog over een extra zijzakje met rits. Dit jacket is ideaal te gebruiken tussen -5 en 7 graden. Met de Siberia broek (129,90) kan hij de toendra makkelijk trotseren tot -10 graden. De Siberia bestaat immers uit een waterafstotende, winddichte en elastische Windoff stof met plat gestikte naden. Het drielaags Air zeem is ontwikkeld voor langere ritten op de racefiets of mountainbike.