Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe zomerschoen van Gaerne

G.Stilo+ is het summum wat comfort en gewicht betreft.

Sta je bol van goesting om de lente in te vliegen met een paar blinkend nieuwe muiltjes en heb je last van een bolle portemonnee? Dan is de G.Stilo+ raceschoen van Gaerne wellicht jouw nieuwe statussymbool.

De G.Stilo+ is het summum wat comfort en gewicht betreft, aldus Gaerne. Twee Boa IP-1 draaisluitingen garanderen een perfecte omsluiting van de voet, en laten toe om zowel de omspanning van de middenvoet als van de voorvoet naar persoonlijke voorkeur regelen.
De nieuwe Boa’s zijn zeskantig van vorm in plaats van rond, en daarmee heb je meer grip bij het los- en vast draaien.

Voor de ondersteuning van de voet en de pasvorm heeft de G.Stilo+ het Tarsal Support System (TSS) aan boord, waarmee de optimale pedaalslag mogelijk wordt, dixit de Italiaanse schoenmaker. Een anatomisch gevormde EPS Comfort inlegzool is de basis voor de prettige pasvorm.

De schoen is er in twee varianten wat buitenzool betreft. De ultradunne carbon EPS Light Weight buitenzool maakt dat je voet zo dicht mogelijk op het pedaal zit, dat geeft optimale krachtoverbrenging. Een andere optie is een Speedplay-specifieke buitenzool, ook van carbon en ook met vervangbare rubber hak.

De G.Stilo+ helpt je ook vlotjes van je bolle portemonnee af: 369 volle euro’s en 90 eurocenten.