Deel dit artikel:

Nieuwe zomeroutfit van PedalEd

Shibuya Lightweight shirt en Natsu Summer broek.

We hebben er alweer enkele zomerse dagen op zitten dit jaar, en hopelijk komen er meer van. Om goed voorbereid te zijn, kun je je oog misschien al eens laten vallen op dit nieuwe shirt van PedalEd. Zeker weten dat je daarmee niet onopgemerkt de Ventoux beklimt.

Het Shibuya Lightweight shirt is ontworpen voor de bloedhete dagen waarop cols beklommen worden. De stof is een geavanceerd materiaal van 74% polyurethaan en 26% elastaan, dat strak aansluit en een lichte compressiewerking heeft. Een gelaserd gaatjespatroon op de rugzijde moet voor de nodige transpiratieafvoer zorgen. Het shirt weegt niet meer dan 119 gram in maat M en heeft toch drie achterzakken aan boord. Het gaat over de toonbank voor 135 euro.

Een bijpassend broek is de Natsu Summer. Gemaakt van lichtgewicht lycra waar een Cytech zeem in zit. De bretellen zijn hoog uitgesneden zodat de buikregio goed ondersteund is als je in fietshouding zit. De elastische boorden sluiten nauw maar niet te strak om je benen en net als het Shibuya shirt is deze broek voor 135 euro de jouwe. (RVS)

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE