Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe zomerbroeken van ALE Cycling

Comfort en Italiaanse flair gecombineerd in ALE-wielerbroeken

De Pro Racing Research 2.0-lijn van ALE Cycling introduceert de Fusion HD, Speed Fondo, Agostina en Donna Agostina voor vrouwen, vier korte koersbroeken met bretellen.

De Fusion HD is een fietsbroek met brede bretellen die speciaal werden ontworpen om wrijving tegen te gaan. Andere delen van de broek dienen om de gewenste grip, compressie en ademvermogen te verbeteren. De Fusion HD heeft geen naden. Het extra dik zeem maakt de wielerbroek zeer comfortabel voor lange afstanden.

De tweede broek van de lijn is de Speed Fondo. Dankzij de waterafstotende buitenkant is de broek ideaal op regenachtige dagen, maar dankzij het groot ademend vermogen is de fietsbroek ook prima te dragen op warme zomerdagen. De karakteristieke ronde uitsnijding aan de rug die de vochtregulatie bevordert, maakt de broek zeer herkenbaar.

Voor dames Brengt ALE Agostina op de markt, een broek met een damesspecifieke pasvorm voor meer steun en comfort op de fiets. ALE gebruikte verschillende soorten textiel voor deze broek. De lichte stof aan het kruis voorziet de nodige ademruimte en helpt schaafwonden te vermijden. De elastische bretellen geven de nodige steun, zonder dat de bewegingsvrijheid daaronder lijdt. De Agostina is ook beschikbaar in een mannelijke versie.

www.feryn.com

(SV)