Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

NIeuwe Shake & Go Fit drinkbeker van Contigo

Shake- en drinkbeker met geïntegreerd opbergvakje.

De Amerikaanse drinkbekerspecialist Contigo heeft een nieuwe shake- en drinkbeker: de Shake & Go Fit Kangaroo. De beker heeft een geïntegreerd opbergcompartiment voor bijvoorbeeld kleingeld, creditcards of je buspas.

De Kangaroo is een variatie op de reeds bestaande Shake & Go FIT die een opslagcompartiment in de afschroefbare bodem bevat (voor het opslaan van proteïnepoeder, vitaminepillen, etc). Bij de Kangaroo werd het compartiment evenwel slim weggeborgen in de zijkant van de fles. Dit ‘buideltje’ werd bovendien voorzien van een clip voor geld en betaalkaarten, zodat je vanaf nu perfect zonder portefeuille naar de fitness kunt.

De nieuwe telg in het Shake & Go Fit gamma heeft een inhoud van 720 ml en is niet enkel een slimme opberger, maar vooral ook een handige shaker voor sportdranken en voor hersteldranken voor na de inspanning. Daartoe beschikt de Kangaroo over een grote vulmond zodat je zonder te morsen gemakkelijk poeder kunt toevoegen. De afgeronde bodem en de mixbal zorgen er vervolgens voor dat alle ingrediënten perfect gemixt worden, zonder klonters en zonder residu op de bodem of in hoekjes. De 100% lekvrije afsluitdop is bovendien een wapen tegen onaangename verrassingen in de vorm van willekeurig in het rond vliegende drank.

Eigenschappen:
100 % lekvrij
Afgeronde bodem en schudbal voor klontervrije shakes
Gemaakt van geur- en smaakvrij TritanTM en zonder BPA (bisfenol A)
Voorzien van TasteGuard®-bescherming, zodat smaken en geuren niet blijven hangen
Grote opening voor het makkelijk toevoegen van poeders
Draaglus
Inhoudsmarkering van 100 tot 600 ml
Vaatwasbestendig
Opbergcompartiment voor sleutels, identiteitskaart, geld, buspas,…
Kleur: diepzeeblauw
Inhoud: 720 ml
Winkeladviesprijs: 24,95 euro

 

 

 

 

Gerelateerde artikels