Deel dit artikel:

Nieuwe raceschoen van Gaerne

G.Motion komt er in vijf verschillende kleurstellingen.

Gaerne timmert de laatste jaren stevig aan de weg, en blijft telkens weer met verrassende collecties komen. Een schoen is natuurlijk een modeartikel bij uitstek, dus je moet het maar doen. De nieuwe G.Motion komt er in 3 blitse kleurstellingen, plus in zwarte en witte uitvoering.

Het zijn de bekende eigenschappen die Gaerne ook aan de G.Motion meegeeft: het bovenwerk is van geperforeerd Microfiber met mesh inserts om ventilatie te bieden. Je sluit de schoen met behulp van een 2D microafstelbare aluminium kliksluiting die twee hendeltjes heeft. Eentje is om vast te gespen, met de ander kun je stap voor stap lossen. Handig dus om de aanspanning bij te regelen.

Het Safety Lock Strap System is ook aanwezig bij de G.Motion: het is een gepatenteerde, slimme manier van Gaerne om de velcrosluitingen muurvast op hun plaats te doen blijven zitten. Twee strips met vertandingen, eentje in het bovenste deel van de velcro, eentje in het onderste deel, haken ineen en geven optimale sluiting.

De tong van de schoen sluit comfortabel aan op de vouw van de voet dankzij de Comfort Fit Tongue, met dikke polstering. Een nieuwe, sterke spuitgegoten kunststof hielcup houdt je voet op zijn plaats.

De buitenzool ten slotte is EPS Carbon Hybrid Sole en hij is gemaakt van nylon en carbon, om hem duurzaam, sterk en superstijf te kunnen maken. Antislip rubbers voor- en achteraan zorgen voor grip wanneer je ermee wandelt. (RVS)

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE