Deel dit artikel:

Nieuwe Grinta! met veel extra’s

De nieuwe editie van Grinta! is er eentje van de lange adem. Een aantal ultratochten en -fietsers komen aan bod. We hebben het ook over de profs en hun stuurgewoontes; we gaan fietsen met premier De Croo; we reconstrueren een epische rit over het Toscaanse grind en beklimmen de Joux-Plane. Plus: we serveren twee EXTRA magazinebijlagen!

Fietsen: een werk van lange adem

We brengen een fotoverslag van de monstertocht Bordeaux-Parijs die we vorige zomer met z’n tweetjes afhaspelden. We vragen aan een ervaringsdeskundige wat het is om als wielertoerist de Tour te fietsen. En we geven een klad tips voor beginnende ultrafietsers. Komt ook aan bod in deze editie: de gravelversie van de Scheldeprijs, de grillige Alpencol Joux-Plane, de epische Strade Bianche van Pogacar, fietsen met Alexander De Croo. En veel meer.

Extra’s: Dolomietenkrantje en zomermode

Twee mooie magazinebijlagen vind je bij Grinta! 97. De Italiaanse Dolomieten liggen ons na aan het hart en die liefde resulteerde in een Dolomietenkrantje, een Gazzetta delle Dolomiti. Met verhalen over de Sellaronda, de Maratona, Tre Cime di Lavaredo, de gravel- en MTB-mogelijkheden daar en veel meer. En verder brengen we in onze SHOT-modebijlage 52 (!) bladzijden aan zomeroutfits voor hem en haar. De fietszomer van 2023 wordt dolletjes.

Bestel Grinta! 97 hier >>