Deel dit artikel:

Nieuwe Grinta! in RVV-roes

De nieuwe editie van Grinta! is verkrijgbaar. Daarin veel voorjaarskriebels, want we fietsen 2x de Ronde van Vlaanderen. Eén keer Johan Museeuw achterna, één keer in gravelvorm. Tom Boonen test de Racefiets van het Jaar en we laten je weten hoe je het maximum uit je budget haalt.

Upgraden: slim omspringen met budget

Niet iedereen is tegenwoordig tuk om een nieuwe racefiets aan te schaffen. Voor al die mensen geven we ‘upgradetips’. We adviseren immers vijf fietsers hoe ze slim omspringen met een budget van 500 tot 2000 euro. En wie toch een nieuwe bolide wenst aan te schaffen, kan natuurlijk de testverslagen van ‘Racefiets van het Jaar’ erop nalezen, goedgekeurd door Tom Boonen himself.

Ook in Grinta! 96

We fietsen Vlaanderens Mooiste twee keer: als gravelride – onze man stippelde een gravelroute uit die de Ronde ademt – en in het wiel van Johan Museeuw die in 1998 zijn derde en laatste Ronde behaalde. Een epische rit. Verder in Grinta! 96: de Col de la Madone, tips hoe je vermijdt dat je in de ‘grijze’ zone gaat trainen en we kruipen in het wiel van ‘Thuis’-acteur Jeroen Lenaerts.

Bestel Grinta! 96 hier online, koop hem in de winkel of lees hem hier online via Blendle.

Abonneer je hier met korting en ontvang elk Grinta!-nummer in de bus!

Gerelateerde artikels