Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe collectie en nieuw evenement voor Peloton de Paris

In 2017 bracht de Mechelse fietsenzaak/coffeeshop/kledingwinkel Peloton de Paris een eerste cycling en casual kledingcollectie op de markt, voor 2018 werd een hoop designs vernieuwd. En omdat zaakvoeders Wendy en Vincent allebei stekezot zijn van de fiets, organiseren ze op 26 en 27 mei een maf evenementje.

Voor 2018 breidde de Peloton de Paris cycling collectie niet alleen uit met een aantal nieuwe designs die perfect in de stijl van het huis passen, er werden ook meer technische shirts zoals een ’tussenseizoens-shirt’ en onderkleding aan het aanbod toegevoegd. Een aantal designs verwijst naar de periode dat Wendy en Vincent in Australië woonden, vandaar het ‘Opera jersey’ (gebaseerd op de architectuur van het Opera House in Sydney), het ‘Iceberg jersey’ (omwille van het Icebergs zwembad in Bondi Beach) en het ‘Ocean Jersey’ waar je de ontstuimige oceaan in terugziet. De korte koersbroek met bretellen is er nu ook in zwart en marineblauw zodat je deze met meerdere designs van shirts kunt combineren, net als de mouwloze windvestjes, petjes en arm- en beenstukken. De casual collectie werd uitgebreid met designs die De Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix eren. Alle kleding is beschikbaar in de winkel aan de Hoogstraat 49 in Mechelen en kan hier online besteld worden.

Helemaal nieuw is het Peloton de Paris-Roubaix evenement dat Wendy en Vincent op 26 en 27 mei voor bikepackers organiseren. Het is de bedoeling dat iedereen op 26 mei vanuit de Peloton de Paris winkel in Mechelen start voor een rit van minstens 250 kilometer door de Vlaamse Ardennen en over het parcours van Parijs-Roubaix. Verspreid in het landschap liggen vijftig checkpoints en hoe meer checkpoints je tijdens de rit aandoet, hoe groter de kans dat je een leuke prijs wint. De race is een zogeheten ‘unsupported event’ (je trekt met andere woorden je eigen plan), al hebben de organisatoren in Roubaix wel vijftig hotelbedden gereserveerd voor wie niet graag zijn slaapzak in een Noord-Franse wegberm uitrolt. Alle info over het evenement en de inschrijvingsmodaliteiten vind je op hier.

Gerelateerde artikels