Deel dit artikel:

Nieuw: wielerkleding voor fans van Star Wars

Bioracer heeft met Disney samengewerkt aan een collectie shorts en shirts met Star Wars-iconen. Ze komen daarmee nu het volgende deel van de saga Star Wars (The Last Jedi) bijna in de bioscoopzalen is te zien (op 13 december). De collectie bestaat uit vijf verschillende series en is nu overal in Europa te krijgen, bij gespecialiseerde retailers.

Bioracer staat wereldwijd bekend als kledingmerk in speedwear. Haar doel is om speedwear-outfits op basis van innovatieve technologieën te ontwerpen en te produceren voor wielrenners, triatleten, lopers en skaters. Bioracer houdt bij het ontwerpen van kledij rekening met biomechanica, aerodynamica en aquadynamica. Toppers als Philippe Gilbert, Tom Dumoulin en Marianne Vos rijden er bij hun nationale selecties in.

Door de krachten te bundelen met Disney slaagt het Belgische merk erin om design, snelheid, passie en emotie samen te brengen in één collectie. Die bestaat uit vijf verschillende series: Iconic Sleeves, Allover Print, Art Collection, Logo Shirts en Planets. Al deze kleding is goed voor een aanbod van maar liefst 15 shirts en 2 shorts.

De Iconic Sleeves-serie bestaat uit vijf sobere shirts met kleurrijke korte mouwen die zijn versierd met het gezicht van populaire personages als Yoda, C-3PO of Darth Vader. De Allover Print-serie bestaat uit twee prints: een Death Star-patroon en verschillende iconische ruimteschippatronen. Bij de veelkleurige Art Collection-serie kan de drager kiezen tussen Boba Fett, Stormtrooper of Darth Vader. De vierde serie, die ook beschikbaar is voor vrouwen, pakt uit met het iconische logo van de saga op de romp. Op de laatste serie – ook voor mannen en vrouwen – prijken de kleuren van verschillende planeten.