Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw van Polar: M460 fietscomputer

Vanaf midden april beschikbaar.

Polar introduceert zijn nieuwste fietscomputer, de Polar M460. De nieuwe fietscomputer is uitgerust met een druktoets met meer grip, kan aan eender welke vermogensmeter gekoppeld worden, heeft een GPS-functie en een hoogtemeter aan boord. En voor wie écht lange ritten plant is het goed om weten dat de batterij het tot zestien uur uitzingt.

Uiteraard kan je de Polar M460 aan je smartphone koppelen om op die manier meteen ook op de sociale netwerken je sportieve prestaties te delen.  Daarenboven krijg je op de Polar M460 meldingen voor inkomende oproepen, sms-berichten, kalendermeldingen, sociale netwerkupdates, en Strava Live Segments.

Je kan het toestel ook aan de nieuwe Polar H10 hartslagmeter koppelen. Via Polar Flow kan je vier verschillende Polar Smart Coaching-functies gebruiken. De Fitness Test meet in welke vorm je op dat moment verkeert en checkt de vooruitgang die je maakt. De Training Load geeft aan welke invloed een rit op je lichaam heeft. Hoe verbeter je en wat is goed om je topvorm te halen? Ten derde is er de Orthostatische Test die je hartslag analyseert op training, gecombineerd met factoren als stress en ziekte. De Herstelstatus zoekt een balans tussen training en rust. 

De Polar M460 kost inclusief twee maanden Strava Premium lidmaatschap 179,90 euro.
Samen met de Polar H10 hartslagmeter betaal je 229,90 euro. Vanaf medio april verkrijgbaar.

www.polar.com

 (SV)