Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw sporthorloge van Sigma

Sigma Sport brengt met de iD.GO een actueel en gemakkelijk te bedienen sporthorloge op de markt. Dankzij slechts drie functies en een grote knop direct onder het scherm is het ideaal voor beginners op het gebied van hartslagmeting.

De iD.GO onderscheidt zich door een hoog draagcomfort met een slanke armband en een gering gewicht. Het horloge past daarmee ook om smalle polsen en kan ook voor dagelijks gebruik dienen. Wanneer de iD.GO niet in trainingsmodus staat, wordt de tijd groot en goed leesbaar weergegeven op de bovenste helft van het scherm. Na één druk op de knop start de stopwatch op de onderste helft van het scherm en wordt de huidige trainingstijd aangegeven, op de tiende seconde nauwkeurig. Een elastische borstriem met hartslagsensor wordt meegeleverd en wanneer die gedragen wordt, geeft de iD.GO in plaats van de tijd de hartslag weer, ECG-nauwkeurig.

Het nieuwe sporthorloge iD.GO is verkrijgbaar in zwart en in de drie trendy kleuren ‘paars’, ‘dennengroen’ en ‘rood’. De adviesprijs bedraagt € 39,95.

Met de iD.GO klinkt het startschot voor de nieuwe iD.Series van Sigma Sport. In de zomer en nazomer van 2017 zullen er nog drie nieuwe modellen volgen, die zeer uiteenlopend zijn qua functionaliteit en daarom zeer verschillende toepassingsgebieden afdekken. Wat ze verenigt, is een modern ontwerp en een intuïtieve bedieningsstructuur.

De naam iD.Series verwijst naar de doelstelling van Sigma Sport met de nieuw sporthorloges. Een horloge zegt veel over de persoonlijkheid van zijn bezitter. Als sportieve begeleider aan de pols moet het horloge niet alleen passen bij de eigen stijl, maar ook de persoonlijke vereisten als trainingshulp waarmaken. Met de nieuwe iD.Series wil Sigma elk type sporter van een geschikt sporthorloge voorzien.

Gerelateerde artikels