Deel dit artikel:

Nieuw: spatbord van Tacx

In twee versies: voor racefiets en mtb

Fietsen, dat wil je eigenlijk elke dag doen, maar geregeld gooit moeder natuur roet in het eten. Die roet wordt ook wel regen genoemd. Met regen fietsen, dat vinden we dan weer minder leuk. Zelfs als het niet effectief regent, dan nog wordt je nat van opspattend water. Tenzij… je het nieuwe spatbord van Tacx monteert.

Het spatbord, nieuw in het productgamma van Tacx, is onbreekbaar, licht van gewicht (race: 70 gram, mtb: 90 gram) en het beschermt natuurlijk tegen een natte onderrug.

Dankzij een quick-release die aan de rails van je zadel bevestigd wordt, is het spatbord in een handomdraai op- en af te klikken. Het ontwerp is zo gemaakt dat je er ook nog andere fietsaccessoires aan vast kunt maken, zoals een Tacx fietstasje (binnenkort beschikbaar).

Het Tacx spatbord is gemaakt van schokwerend kunststof en kan tegen een stootje. Het slanke design (1,5 mm dikte) laat zich gemakkelijk schoonmaken, en biedt tegelijkertijd optimale bescherming tegen opspattend water en modder. Zowel voor racefietsen als mountainbikes, voor de prijs van 19,99 euro. (RVS)