Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw: onderhoudsspullen van Crankalicious

Parfum, after shave of één of andere bodylotion als eindejaarsgeschenk? Zooooooo nineties! Voor de echte fietsliefhebbers zijn de spullen van Crankalicious net op tijd gelanceerd!

De twee Britten die achter Crankalicious zitten zijn goed bevriend met de mensen van Rapha en willen met hun producten een zelfde klasse uitstralen. Crankalicious maakt in Groot-Brittannië onderhoudsproducten voor de fiets die niet alleen prima werken, maar in een heel chique verpakking worden verkocht en een specifieke geur en kleur als extraatjes hebben. Een naar ananas geurende bike cleaner of ontvetter met limoengeur: bij Crankalicious kan het allemaal.

Distributeur Conimex heeft het gamma van Crankalicious heel recent aan zijn productenpakket toegevoegd en de eerste sets zijn intussen bij een aantal dealers geleverd (Godefroot, Atom6, Opsomer, Deweert, Shifting Gears, Roelofs, Bikelife, Ridebikes!, Koers.cc, …). Leuk voor een last minute cadeautip zijn de Gift Boxes. In de Classic Gift Box van 35 euro zit alles om de fiets te reinigen, in de Special Stages Gift Box (45 euro) tref je spullen aan om je fiets te laten glimmen en ook voor het onderhoud van ketting (keramische kettingolie) en leder (schoenen, zadel) heeft Crankalicious de juiste goedjes in huis.

Alle info op www.crankalicious.com en op www.conimex.be

Gerelateerde artikels