Deel dit artikel:

Nieuw logo voor Sigma Sport

Sigma Sport, bekend om zijn fietselektronica, opent het nieuwe fietsseizoen met een nieuwe huisstijl. Het Duitse bedrijf heeft zijn logo gemoderniseerd.

“Het nieuwe logo staat voor de verdere ontwikkeling van het merk Sigma Sport”, legt algemeen directeur Thomas Seifert uit. “We zijn momenteel bezig het merk te transformeren. Sigma Sport kiest meer dan ooit voor fietsen.” Belangrijk daarbij is de digitale fietscomputer. “Het is het belangrijkste onderdeel van het Sigma-DNA en daar richten we ons werk op. Tegelijkertijd richten we ons op een jonger en meer internationaal publiek. We drukken dit niet in de laatste plaats uit met een nieuw, fris logo.”

Productinnovatie

Nu het nieuwe logo er is, wordt achter de schermen extra sterk ingezet op nieuwe activiteiten en productinnovaties. Die moeten Sigma Sport helpen om zich klaar te stomen voor de toekomst en om nog beter aansluiting te vinden bij de veranderingen in mobiliteit. “De komende weken komt er meer spannend nieuws over een innovatieve productenintroductie”, zegt directeur Robin Schendel.