Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw kledingmerk uit Italië

RPM Cycling voorziet trendsetters van een comfortabele outfit. Fietskleding is er al te kust en te keur, maar mooie fietskleding kan er natuurlijk nooit te veel zijn. RPM Cycling is een nieuwe start-up uit Montebelluna, Italië, die gebruik maakt van de beste stoffen en materialen op de markt.

Het jonge bedrijf mikt onomwonden op trendsetters op de fiets, en daar horen vanzelfsprekend opvallende designs bij. De Stripes Jersey uit de komende zomercollectie bijvoorbeeld bulkt van strepen in felle kleuren. Het shirt heeft Air Mesh panelen op de rugzijde en reflectieprints achterop voor de zichtbaarheid. De bijpassende broek is een donkerblauwe Classic Bib Shorts, gemaakt van Lycra 220g. RPM Cycling kiest voor een aanpak met veel panelen om zo een goede pasvorm te krijgen. Een heel andere benadering dan die van bijvoorbeeld Castelli, dat zweert bij zo min mogelijk naden om de ideale pasvorm te verkrijgen.

De Stripes Jersey is er uiteraard ook in een damesmodel, dat in de kleur en wit met zachte tinten voor de lijnen heel vrouwelijk aandoet. De bijpassende broek heeft geen bretellen en is net als de herenbroek in navy blue uitgevoerd.

In de online-shop vind je de volledige collectie van RPM Cycling.