Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw cliplichtje van Bookman

Het Zweedse accessoiremerk Bookman heeft de nobele doelstelling om de veiligheid van de zwakke weggebruiker te verhogen, en dat doen ze onder meer met het nieuwe Eclipse lichtje.

De kans op een ongeval is in het donker drie maal groter dan overdag, dus is het verstandig als fietser of voetganger ‘s avonds in het verkeer goed zichtbaar te zijn.

Het nieuwe Eclipse lichtje van Bookman is met behulp van een clip gemakkelijk op je jas, jack, tas of rugzak vast te maken, zodat je het altijd duidelijk in zicht kunt dragen. Bookman werkte hard aan de gebruiksvriendelijkheid, de effectiviteit en het design van het lampje, en meent dat het daarom ook echt de potentie heeft om ongevallen te voorkomen.

Het waterdichte Eclipse lampje heeft een grote, gemakkelijk toegankelijke aan/uit knop en een glas dat een ellipsvormig licht verspreidt. Het bijzondere eraan is dat er zowel witte als rode leds in zitten, zodat je de usb-oplaadbare Eclipse zowel als voorlicht als als achterlicht kunt gebruiken. Perfect voor wandelaars, hardlopers en fietsers!

De Eclipse is er in zwart, grijs of roze, heeft een brandduur van 60 uur en kost 29 euro op www.bookman.se

Gerelateerde artikels