Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw bij 3Action: Night Protein Shake

3Action heeft haar assortiment uitgebreid met de Night Protein Shake. Deze eiwitshake bestaat voornamelijk uit caseïne eiwitten, beter bekend als de langzame eiwitten.

Het regelmatig innemen van 20 tot 25 gram eiwitten om de drie tot vier uur ondersteunt het behoud en de groei van de spiermassa en draagt bij aan het herstel van de spieren. In de nachturen kunnen sporters gedurende zes tot negen uur geen eiwitten innemen. Voor zulke momenten komen de caseïne eiwitten van pas, dit vanwege de langzame en langdurige opname. Net voor het slapengaan neem je deze in om de eiwitopname te optimaliseren.

De Night Protein Shake is geschikt voor zowel krachtsporters (voor de opbouw van spiermassa en -kracht) als duur- en teamsporters (voor de optimalisatie van recuperatie na zware inspanningen). De Night Protein Shake bevat geen toegevoegde suikers. Om die reden past hij ook binnen een koolhydraatarm dieet.

Het nieuwe product van 3Action is verkrijgbaar in poedervorm (potinhoud: 750 gram). In elke 250 milliliter water of melk meng je drie maatschepjes van 25 gram poeder. De winkeladviesprijs van een pot bedraagt 37,50 euro. De Night Protein Shake is leverbaar in de smaak vanille.

Gerelateerde artikels