Deel dit artikel:

Nibali neemt deel aan Ronde van Frankrijk voor amateurs 

Voormalig Tourwinnaar Vincenzo Nibali zal begin juli deelnemen aan de Haute Route, de Ronde van Frankrijk voor amateurs zeg maar. De haai van Messina is de ambassadeur van fietskledingmerk Q36.5, dat technische partner is van de Haute Route. Het Italiaanse kledijmerk zal alle deelnemers voorzien van outfits tijdens de wedstrijd.

Q36.5 heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Haute Route als technische partner voor de aankomende editie van 2024. Deze samenwerking, vandaag aangekondigd, zal worden geleid door de voormalige winnaar van de Tour, Vincenzo Nibali. De voormalige meervoudige groterondewinnaar zal deelnemen in de laatste rit van het eerste gedeelte in de Pyreneeën. 

Een dosis sterrenkracht wordt aan de samenwerking toegevoegd door de wielerlegende en Q36.5-merkambassadeur Vincenzo Nibali, die deze zomer zal meerijden tijdens de slotetappe van de Haute Route Pyreneeën-editie. “Omdat ik sinds mijn zestiende levensjaar heb geleefd en geademd voor het wielrennen, ben ik erg enthousiast om ambassadeur te zijn voor een merk dat zoveel investeert in het helpen van wielrenners om hun prestaties te verbeteren,” zei Nibali. 

Deelnemers zullen de officiële Q36.5 “Gragarius Pro Jersey” (waarvan het design later wordt bekendgemaakt) dragen voor de twee evenementen van de Haute Route 2024: de Haute Route Pyreneeën, van 1 tot 5 juli, en de Haute Route Alpen, gepland van 25 tot 31 augustus. 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE