Deel dit artikel:

Mojito³ in nieuwe, matte kleuren

De Mojito³ van KASK komt er in een speciale uitvoering. De Limited Edition Capsule Collection van deze helm bestaat uit vijf nieuwe, matte kleuren. De helm leent zich voor gebruik op de weg en gravel.

De nieuwe Mojito³ Capsule Collection bouwt voort op de basis die KASK eerder legde. De helm heeft nog altijd de karakteristieke voorkant en het iconische achterwerk, net als de rondingen aan de onderzijde. Qua styling kiest KASK nu voor een vijftal nieuwe kleuren: atlantic blue matt, bloodstone matt, grey matt, olive green matt en white matt.

KASK spreekt van uitmuntende prestaties. Niet alleen qua hoofdbescherming, maar ook in de vorm van comfort. Op dat vlak kiest KASK voor haar ergonomische Octo Fit hoofdretentiesysteem. Daardoor kun je als fietser de positie van de helm op het hoofd finetunen en de bandjes precies op maat afstellen. De Mojito³ heeft een gewicht van 230 gram (in maat medium), wat hem geschikt maakt voor wie wil presteren. Reflecterende graphics zorgen voor een betere zichtbaarheid bij weinig licht.

De nieuwe Mojito³ Capsule Collection is verkrijgbaar bij KASK-retailers wereldwijd. Ga voor meer informatie naar de website van KASK.