Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Moderne make-over voor gebreide overschoenen van GripGrab

GripGrab brengt een vernieuwde versie van de Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers op de markt. Deze gebreide overschoenen met een waterdicht membraan hebben een moderne make-over gekregen. Ze lenen zich met name voor natte herfst- en winterritten.

“Dit product is een van de spannendste ontwikkelingen in de twintig jaar dat ik nu bij GripGrab werk. Een old school product moderniseren met GripGrab’s waterdichte technologie en superieur rijcomfort is een prestatie waarop we allemaal erg trots zijn”, zegt Kristian Krøyer, Chief Product Officer en oprichter van GripGrab.

De GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers zijn geïnspireerd op de klassieke ‘Belgian Bootie’, die tientallen jaren door renners uit de Lage Landen is gebruikt. Deze moderne versie van de gebreide schoencover behoudt alle kenmerken van zijn historische voorganger: de zachte stof, stretch en nauwsluitende passing. Tegelijkertijd past hij in de moderne tijd door middel van de waterafstotende membraantechnologie.

Deze overschoenen voor racefietsers houden je voeten droog, je kunt daarmee zorgeloos de regenbuien trotseren. De drielaagse constructie met een waterdicht membraan beschermt je voeten tegen opspattend water op de weg en stevige buien. De zacht gebreide stof houdt de warmte vast en biedt bescherming tegen koele temperaturen en wind. De overschoenen zijn voorzien van een versteviging aan de onderzijde om slijtage te verminderen.

Het materiaal is elastisch en gemakkelijk over de schoen te trekken. De GripGrab Flandrien Waterproof Knitted Road Shoe Covers sluiten nauw aan en zitten comfortabel. Het manchetontwerp zonder rits vermindert irritatie, verhoogt de flexibiliteit en verlengt de levensduur (in vergelijking met ontwerpen met rits). De overschoenen zijn specifiek bedoeld voor gebruik op de weg en verkrijgbaar in vier kleuren en vier maten (van S tot en met XL). De adviesprijs is 69,95 euro.