Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Met het Hot Pack No-Rain Jack dringt regen niet door

Het duurt niet lang of de weersomstandigheden gaan echt verslechteren. De natte en koude maanden van het jaar kloppen bijna op de deur. Sportful zorgt er met het Hot Pack No-Rain Jack voor dat deze minder aangename tijd toch aangenaam wordt.

Sportful heeft het Hot Pack 5 Jacket. Die beschermt je tegen de eerste regen en wind. De No-Rain versie (adviesprijs: 150 euro) uit deze lijn gaat nog een paar stappen verder. Dit jasje heeft getapete naden, een waterdichte rits en een acqua shield waterafstotende stof aan de voorzijde. Daarmee blijft regenwater gegarandeerd buiten.

Voor fietsers is het Hot Pack No-Rain Jack fijn om te dragen. Het jasje heeft namelijk stretch panels die voor extra rekbaarheid zorgen waar dat gewenst is. Er zit een siliconen gripper op de lenden om alles goed op zijn plaats te houden. Het jasje biedt een ergonomische snit, zodat je gestroomlijnd en zonder gewapper door de wind kunt snijden.

Het Hot Pack No-Rain Jack biedt nog meer gemak. De achterzijde is wat langer zodat opspattend regenwater niet naar binnen kan. Er zitten reflectiestukken op de zij- en achterkant die je zichtbaarheid in het verkeer vergroten. En als het weer onderweg dan toch opklaart, dan valt het jasje tot een compact geheel op te vouwen en op te bergen in het zakje.

Indian Pacific Wheel Race
Dat het Hot Pack No-Rain Jack geliefd is, staat als een paal boven water. Kristof Allegaert uit Kortrijk droeg het jack in maart toen hij Australië doorkruiste tijdens de Indian Pacific Wheel Race. Door de jas bleef de ultrarace voor Allegaert toch plezant, zelfs bij heel gure weersomstandigheden.

Gerelateerde artikels