Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

MAAP en 100% lanceren Glendale-sportbril

MAAP is opnieuw de samenwerking met 100% aangegaan met als doel de prestaties van fietsers te bevorderen. Het resultaat daarvan is de lancering van de MAAP x 100% Glendale-sportbrillen. Deze zijn voorzien van HiPER-lenzen voor veel contrast. Je merkt details duidelijk op.

“We zijn verheugd over deze tweede samenwerking met 100%, nadat we goede respons hebben gehad op de S3 die vorig jaar werd gelanceerd. Er is perfecte afstemming en een gedeelde visie tussen beide merken. Hetgeen we lanceren smaakt fietsers wereldwijd. We kunnen niet wachten om de nieuwe MAAP x 100% Glendales op de weg te zien”, zegt medeoprichter Oliver Cousins van MAAP.

De Glendale heeft een duurzaam, lichtgewicht frame met een cilindrische, krasbestendige lens. Deze is afgewerkt met een olie-, vuil- en waterafstotende beschermingslaag. Daardoor zijn je ogen steeds beschermd, ongeacht de omgeving. De sportbril voorziet tevens in extra lensventilatie voor duidelijk zicht. De rubberen neuspads houden de bril op zijn plaats.

In twee kleuren

De nieuwe sportbril is er in twee MAAP-kleuren (Light Coral en Blue). Hij is op dit moment in een beperkte oplage verkrijgbaar via maap.cc en de lokale MAAP-dealer.

Gerelateerde artikels