Deel dit artikel:

Luchtig laden met Evoc

De CC-serie is ademender en lichter dan ooit.

CC staat voor Climate Control, ofwel ‘klimaatregeling’. Daar gaat natuurlijk een belofte vanuit, en die belofte willen de 2017 backpacks van Evoc waarmaken met het Air Pad System. Dat is een patroon van kussentjes op de achterzijde van de rugzak die het contactoppervlak met je rug zo klein mogelijk maken. Daardoor kan er ventilatie blijven plaatsvinden en zal zweet beter kunnen verdampen. Netto resultaat: een hoger draagcomfort.

De kussentjes van het Air Pad systeem nemen nauwelijks vocht op en zijn sneldrogend, dus ook daar hoef je je volgens Evoc geen zorgen om te maken.

De CC-serie backpacks zijn verder nog voorzien van het zogenaamde Brace Link: schouderbanden die instelbaar zijn op je persoonlijke schouderbreedte, zodat ook op die manier het draagcomfort zo hoog mogelijk is.

De CC-serie bestaat uit 3 modellen in verschillende kleurstellingen. CC 6l. (inhoud 6 liter, gewicht 525 gram, prijs 70 euro), CC 10l. (10 liter, 655 gram, 85 euro) en CC 16l. (16 liter, 695 gram, 95 euro). (RVS)

 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE