Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lucho heeft nieuwe smaken

De bocadillos van Lucho Dillitos zijn er in twee nieuwe smaken. Ze waren al lekker, die bocadillos, maar met de extra keuze worden ze nóg lekkerder.

Een bocadillo, wat is dat dan? Je kunt onze test ervan hier nalezen, maar om het geheugen snel op te frissen: het zijn energierepen van Colombiaanse origine. De energie komt van guavepasta, het voornaamste bestanddeel van een bocadillo.

Lucho Dillitos is de merknaam waaronder de bocadillo’s worden verkocht, en het ‘Lucho’ in de naam stamt van Luis ‘Lucho’ Herrera, in gevleugelde tijden de eerste Colombiaanse berggeit in de Tour de France.

Zo, u bent bijgepraat, en het nieuws is dat er nu Lucho’s zijn in de smaken White & Pink en Feijoa. Ze smaken anders dan de originele versie, waaraan wat koffiebonen zijn toegevoegd voor een diepe koffiesmaak. Wij vinden soms de ene versie lekkerder, dan weer de andere, dus blijven we lekker afwisselen, maar een bocadillo is door zijn andere textuur en het knapperige suikergevoel dat je ervan krijgt sowieso een meer dan welkome afwisseling op de bekende granenrepen, de gummi-achtige breisels en alle andere versies van sportrepen die ernaar streven de lekkerste te zijn.

Een ander enorm voordeel van de nieuwe Lucho Dillitos is dat ze verpakt zijn in een gemakkelijk open te scheuren folie. De vorige versie was geseald in plastic en met blote handen nauwelijks open te krijgen. Maar dat hebben ze dus in Colombia ook gemerkt, gelukkig.

Overigens, Lucho D., wat resteert er van uw elan van milieuvriendelijkheid? De originele bocadillos zaten en zitten nog steeds verpakt in gedroogde bananenbladeren, geheel oplosbaar in het milieu. Ook de nieuwe versies zijn daarin gewikkeld, maar dan wel voorzien van een papieren wikkel (staat professioneel en ziet er uitnodigend uit, oké) maar moest er daaromheen dan per se nog weer een plastic builtje komen te zitten?

Wij zijn al dat plastic al zo beu!
Voor info over waar de bocadillo’s te kopen zie deze link.

Gerelateerde artikels