Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Look Crit fiets met Kamo design

Franse fabrikant sponsort opnieuw team van fixie-racers.

Gravel grinden, bikepacking, fixed-gear races, het zijn van die hipster-activiteiten die bij een steeds breder publiek landen. De Franse carbonspecialist Look haakte vorig jaar in bij de hippe cultuur van de fixie-scene, door het Franse team van deelnemers te sponsoren met fietsen en kleding. Ook in 2017 blijft Look de mannen zonder remmen steunen.

Team Look Criterium, zoals het ploegje heet, wordt dit jaar zelfs uitgebreid met een vrouwelijke atlete, de 23-jarige Camille Udny. Haar teamgenoten heten Thibaut en Félix Lhenry en Francois Février, jongens die ook vorig jaar al over een op maat gemaakte Look AL464 met Kéo 2 Max pedalen mochten beschikken.

Om zo snel mogelijk hun rondjes te kunnen draaien, onder andere in de befaamde Red Hook Crit cyclus van koersen (in Brooklyn, Londen, Barcelona en Milaan), mogen de vier teamleden rekenen op Super Highway skinsuits van Look, en die hebben dit jaar een mooi ‘Kamo’ design. Al even hip als de scene waarin de jongelingen acteren dus.

Op 2 april racen de gasten in het Dutch Crit in Rijswijk, Nederland. De eerstvolgende dichtstbijzijnde mogelijkheid om eens naar zo’n doortrapfestijn te gaan kijken is in Parijs op 8 juli.  

Gerelateerde artikels