Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Little Black Bike brengt een tweede lijn op de markt

Modieus vrouwenmerk stelt tweede collectie voor.

Steeds meer vrouwen stappen op de fiets, maar Angélique Dupré (de vrouw achter Little Black Bike) vond de wielerkledij voor vrouwen niet modieus genoeg. Ze besliste zelf een merk op de markt te brengen. In de lente van 2016 lanceerde ze de eerste collectie onder de naam Little Black Bike.  “Ons merk staat voor modieuze ontwerpen met veel aandacht voor het comfort en de pasvorm. Enkel het beste is goed genoeg”, volgens Dupré.

Van en voor vrouwen

 De nieuwe collectie is een combinatie van hedendaagse mode uit advertenties en kledij van vriendinnen. Daaruit kwamen haar ideeën en besliste Angélique samen met een ontwerpster zich te richten op vier verschillende silhouetten: Adventurous Annelies, Brave Barbara, Inspiring Ine en Marvelous Martine. “Ik kies heel bewust voor gewone vrouwen met een herkenbaar verhaal in plaats van professionele modellen. Op die manier wil ik een brede doelgroep vrouwen aanspreken en hen laten stralen op de fiets”, aldus Angélique.

 De Little Black Bike SS 2017 collectie is nu in online voorverkoop en wordt geleverd vanaf begin mei. Een truitje zal 89,95 euro kosten, voor een short betaal je 129,95 euro. (SV)

Gerelateerde artikels