Deel dit artikel:

Limburgs Mooiste telt af naar dertigste editie

Kennismaken met de schoonheid van Nederlands Limburg? Neem dan deel aan Limburg Mooiste. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni vindt alweer de dertigste editie plaats. De inschrijving is inmiddels geopend.

De vrijdag is vooral een opwarmer voor het hoogtepunt op zaterdag. De Limburgs Mooiste Camping en het evenemententerrein gaan open en in de middag en avond zijn er de afhaal van de voorinschrijving en daginschrijving. Op zaterdag wordt er daadwerkelijk gefietst. Het Coriopolis-terrein in Heerlen (Nieuw Eyckholt) is de uitvalsbasis met het begin- en eindpunt van de toertochten.

Voor iedereen

Wie op vrijdag verhinderd was, kan op zaterdag nog terecht voor de voor- en daginschrijving. Vanaf 7.00 uur vertrekken de diverse Vebego Limburgs Mooiste-toertochten. Er zijn verscheidene routes voor racefietsers en mountainbikers en bovendien is er een familietocht door het Limburgse land. Kortom, iedereen vindt er iets van zijn of haar gading. Op het evenemententerrein is er na afloop een gezellige nazit met een deejay. Ook leuk is de Limburgs Mooiste Fietsmarkt.

Nieuwe routes

Momenteel legt de organisatie de laatste hand aan de nieuwe routes. Als deelnemers ben je ervan verzekerd dat de tochten over verkeersluwe wegen en paden gaan, zodat er geen of nauwelijks conflicten met andere weggebruikers zijn. Ook krijg je sowieso een fijne mix van bekende en vooral onbekende kuitenbijters voorgeschoteld. De routes gaan door het Heuvelland en de grensgebieden van België en Duitsland.

  • Ga voor meer informatie en de inschrijving naar de website.