Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

KOO Eyewear lanceert NOVA-bril voor multisporters

KOO Eyewear heeft zich als brillenpartner verbonden aan de IRONMAN Global Series. Dat viert het merk met de lancering van de NOVA-zonnebril.

Dit nieuwste model is afgestemd op de behoeften van multisporters die deelnemen aan bijvoorbeeld de IRONMAN. Het leent zich voor de verscheidenheid aan omstandigheden tijdens een triatlon. De spiegelcoating van meerdere lagen biedt bescherming tegen licht, zelfs tegen de felste zon, met 100 procent UV-bescherming. Dankzij de hydrofobe technologie blijft regen niet achter. Druppels parelen snel van het oppervlak, er blijft geen water achter. Deze technologie, gecombineerd met de Zeiss Toric Nylon-lenzen, bieden helder zicht, ongeacht de weersomstandigheden.

DE NOVA-bril is vrij licht, hij weegt 21 gram, en is daarmee in het bijzonder geschikt voor triatlons en gebruik op de weg. Met KOO’s ontwerp kunnen gebruikers veel kanten op, de flexibiliteit van het frame creëert een goed aansluitende pasvorm met weinig luchtweerstand. Deze verstelbaarheid biedt comfort, passend bij de individuele hoofdvormen van de drager. De bril blijft goed zitten dankzij de zachte, gripvaste rubbers.

De NOVA-reeks is er in vier kleurencombinaties: zwart en rood, zwart en zilver, zwart en groen en zwart en turquoise. De zwarte monturen, voorzien van het iconische IRONMAN-embleem, worden geleverd met gekleurde spiegellenzen die zijn ontworpen voor wisselende omstandigheden.

Carbonbike is distributeur van de producten van KOO Eyewear.