Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Koga Worldtraveller S Jubileummodel

Reisfiets met dezelfde genen als avontuurlijke Land Rover auto.

Het is alweer 10 jaar geleden dat Koga haar Custom Order programma genaamd Signature in de markt zette. Dit eerste decennium wilden ze in Heerenveen niet ongemerkt voorbij laten gaan, vandaar dat er tijdelijk een speciale editie van de nieuwste Koga Signature World Traveller S reisfiets beschikbaar komt.

Na de Tweede Wereldoorlog begonnen mensen met het verkennen van afgelegen bestemmingen met behulp van de eerste gemotoriseerde 4×4 voertuigen zoals de Land Rover. De productie van deze voertuigen was destijds niet gemakkelijk want materialen waren schaars. Gelukkig was er door de sterke productieafname van jachtvliegtuigen een overschot aan aluminium en groene cockpit-verf en die werd nu ingezet voor de productie van de Land Rover. Dit resulteerde in het klassieke uiterlijk van een auto die de Koga Signature genen deelt als het gaat om karakter, taaiheid en ontdekkingsdrift. Deze overeenkomsten stonden aan de basis van het exclusieve jubileummodel van de Signature World Traveller S. Die combineert de techniek van nu met die romantische sfeer van weleer.

Het jubileummodel is voorzien van een exclusieve moderne variant van de groene cockpit-kleur (‘Grasmere Green’) en wordt gespecificeerd met hoogwaardige componenten zoals de Rohloff Speedhub, een Gates CDX beltdrive, Magura MT5 schijfremmen, een complete SON verlichting, een Supernova USB-lader en Schwalbe Allmotion 50 mm banden. De hoogwaardige reisfiets wordt bovendien voorzien van een complete bijpassende Ortlieb-Koga fietstassen-set en een onderscheidende jubileum badge.

De consumenten adviesprijs van deze fiets in beperkte oplage is € 4.999,-. Uitsluitend te bestellen van 1 september 2016 tot en met 31 december 2016.

Gerelateerde artikels