Deel dit artikel:

Klop Passion for Cycling-ambassadeurs en win shopbudget

Deze zomer daagt Passion for Cycling, de distributeur van Castelli, Sportful en andere topmerken, je uit om haar ambassadeurs te verslaan in een rasechte Strava Challenge. In deze uitdaging probeer je op 8 specifieke segmenten de beste tijd van de Passion for Cycling-ambassadeurs te kloppen en zo honderden euro's aan shopbudget te winnen.

Word lid van de Passion for Cycling Strava-Club en val de tijd van de ambassadeurs aan. De challenge eindigt op zondag 4 september. Zo heb je een hele zomer om een poging te ondernemen op één of meerdere van de acht segmenten. De renner met de snelste tijd in deze periode wint gegarandeerd 250 euro aan shopbudget. Versla je daarbij ook de winnende tijd van de Passion for Cycling-ambassadeur dan verdubbelt de distributeur van Sportful, Castelli, HJC, Sealskinz, Uvex, Born en Roeckl dit bedrag naar 500 euro. Op het einde van de challenge worden willekeurig drie deelnemers uitgeloot die ook nog een mooie prijs in ontvangst nemen – handig voor wie geen bijna profwaardige wattages haalt.

In totaal zijn er acht Strava-segmenten, waarvan er twee exclusief zijn voorbehouden voor vrouwen, namelijk de Paterberg en Wolvenberg. De andere zijn de Oude Kwaremont, waar Grinta!-medewerker Tommy een toptijd neerzette, de Muur van Geraardsbergen, de Teut in Zonhoven, een segment van Smugglers’ Path, de Cauberg en de Keutenberg.

Hier kan je lid worden van de Passion for Cycling Strava-Club en hier kan je alle info over de wedstrijd vinden.

Nog meer motivatie nodig? Bekijk dan zeker dit filmpje: