Deel dit artikel:

Katusha stelt kledijmerk voor

Een nieuw kledingmerk is geboren in de schoot van het WorldTour-team Katusha.

In het Park Hotel in Kortrijk, waar tijdens de week van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix de renners van Katusha verblijven, werd een nieuw fietskledingmerk voorgesteld. Katusha Sports werd geboren in de schoot van het gelijknamige WorldTour-team waar onder andere Alexander Kristoff en onze Jurgen Van den Broeck het mooie weer maken. In aanwezigheid van Kristoff kregen we al een deel van de collectie te zien. ‘Essential’, ‘Breakaway’ en ‘Beyond’ zijn enkele van de kledijlijnen binnen het ‘Performance’-aanbod. “Er volgt ook nog een urban-collectie”, klonk het bij Katusha Sports. 

Innovatieve, prestatiegerichte maar tegelijk ook stijlvolle kledij voor fietsers maken: dat is het mission statement van Katusha Sports. Comfort en oog voor detail zijn nog twee andere belangrijke pijlers van het kakelverse merk dat momenteel enkel een herencollectie heeft maar hard werkt aan een damescollectie – die zou er binnen een half jaar zijn.

De kledij is voorlopig enkel online verkrijgbaar maar zowel voor België als Nederland zullen er een (zeer beperkt) aantal dealers de kledij aanbieden. Hamvraag wordt of de fietswereld zit te wachten op nòg een kledingmerk en hoe sterk het zich zal profileren. Dat laatste zal nodig zijn, wil Katusha Sports een succes worden in de Benelux. (FRB)  

  • 151209katusha0059-kopie.jpg
  • katushaperfmenss16breakaway045-kopie.jpg
  • katushaperfmenss16essential030-kopie.jpg
  • katushaperfss165546-kopie.jpg

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE