Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kask lanceert Strade Bianche helm

Limited edition Protone helm met Strade Bianche logo.

De Italiaanse helmenfabrikant Kask voorziet ook dit jaar weer de mannen van Team Sky van hoofddeksels, en komt daarnaast met een speciale uitgave van zijn model Protone.

Als officiële partner van Strade Bianche, de eerste WorldTour race van het seizoen in Italië, en van de Gran Fondo Strade Bianche wordt de Protone voorzien van de dieprode kleur die ook het officiële koersshirt heeft en staat er ook het logo van de koers over de witte gravelpaden op de helm.

De helm is beschikbaar in de maten M of L en zit verpakt in een gepersonaliseerde box, die verkrijgbaar is in de winkels vanaf eind deze maand.

Op zaterdag 4 maart gaat de Strade Bianche van start. Dan start om 09.30 u de vrouwenrace (UCI Women’s WorldTour), om 11.00 gevolgd door de koers van de beroepsrenners. Een dag later kunnen wielerliefhebbers hun eigen koers rijden in de Gran Fondo, zij het dat ze maar 129.8 km (en 8 gravelsectoren) hoeven af te leggen, of, in verkorte versie, 77 km met 6 gravelsectoren. Vorig jaar namen er meer dan 2.000 renners deel aan die toerversie, dit jaar hebben zich er al 4.000 gravelracers aangemeld voor de tocht rond Siena. Maar inschrijven kan nog altijd op gfstradebianche.it

 

Gerelateerde artikels