Deel dit artikel:

Karavaan: kermiskoers voor betere psychische gezondheid op het werk

Fietsen voor het goede doel? Het kan op zaterdag 17 juni in Loker, midden in het West-Vlaamse Heuvelland. Die dag is er de eerste editie van Karavaan, een corporate kermiskoers die geestelijke gezondheid bespreekbaar wil maken op de werkvloer.

Karavaan mikt op deelname van bedrijven die het psychisch welbevinden van werknemers belangrijk vinden. Samen met collega’s rijd je criterium-achtige toertjes van circa 7 kilometer in het dorp Loker, op een boogscheut van de Franse grens. Het gaat niet om hoge snelheden en wattages. “Schakel voor de verandering eens een versnelling lager en leg de focus op waar het leven écht om draait: verbondenheid, uitdaging en impact”, zo roept de organisatie op.

Van de corporate kermiskoers wordt om diezelfde reden ook een feestje gemaakt. Tussendoor en na afloop biedt de organisatie livemuziek, een fijne ambiance en lekker eten en drinken van de sponsoren Bavet en Bar Belge.

Online inschrijving

Je kunt je online inschrijven met je bedrijf en collega’s. De opbrengst gaat integraal naar projecten rond mentaal welzijn. Om ervoor te zorgen dat de gelden in de juiste handen belanden, werken de initiatiefnemers – één daarvan is fietskledingmerk Decca – samen met Te Gek?!, een organisatie die het taboe rond geestelijke gezondheid wil doorbreken.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE