Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jet Green: de plant-based bidon van Elite

Elite zet een duurzame stap met de lancering van de zogeheten Jet Green. Deze bidon is plant-based en gemaakt volgens een milieuvriendelijk productieproces. Het fietsen wordt hiermee weer een stukje groener.

De Jet Green is gemaakt van plantaardig bio plastic. In dit geval is het afgeleid van suikerriet. De productie is klimaatneutraal, verkleint de ecologische voetafdruk van Elite en vermindert plastic afval. Het design en de groen- en aardetinten versterken de natuurlijke look.

Deze bidon past in iedere bidonhouder op je fiets en beschikt over alle elementen die de Elite-bidons wereldwijd veelgebruikt maken. Met andere woorden: ze zijn zacht om in te knijpen en zorgen voor een snelle en ruime vloeistofstroom. De Jet Green wordt desgewenst geleverd met een hygi├źnische kap die beschermt tegen modder, stof en vuil. De adviesprijzen zijn: 6,49 euro voor een bidon van 550 milliliter, 7,99 euro voor een model van 750 milliliter en 8,99 euro voor de uitvoering van 950 milliliter.

De lancering van de Jet Green past in het streven van Elite om steeds duurzamere producten te ontwikkelen en een groene koers te varen. Eerder al maakte Elite bekend voor haar bedrijfsprocessen zonne-energie te gebruiken en te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven in de productieprocessen.

Gerelateerde artikels