Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jempi Monseré Heuvelklassieker: mooie panorama’s en kuitenbijters

Iedereen merkt het: de dagen worden alweer langer. Bij velen begint het te kriebelen om meer uren op de fiets te maken. Wil je al vroeg in het jaar een mooie tocht rijden? Kom dan naar de Jempi Monseré Heuvelklassieker (17-18 maart). Deze tocht is opgenomen in het circuit van de Coppa Grinta!.

In de Jempi Monseré Heuvelklassieker (17-18 maart) ontdek je de streek tussen Roeselare en het Heuvelland. Dat betekent: fietsen over rustige wegen en in prachtige panorama’s met enkele flinke kuitenbijters. Je overstijgt je eigen krachten en je waant je Jempi Monseré, kind van de streek en eind jaren zestig één van de grootste wielervedetten van het peloton, in zijn regenboogtrui. Rijd mee!

Coppa Grinta!
De Jempi Monseré Heuvelklassieker is één van de veertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2018. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike.

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen (hoofdprijs: een Cannondale racefiets ter waarde van 2.999 euro). Bij het inschrijvingspakket aan één van de tochten van de Coppa Grinta! ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op deze pagina. Wie weet heb je straks prijs.

Start- en aankomstplaats 
Schoolrestaurant KTA Roeselare, Groenestraat 170, 8800 Roeselare

Afstanden Cyclo 
30, 55, 90, 135 km

Prijs 
Van 1,5 euro (30 km) tot 4 euro (135 km) voor vergunninghouders; van 3,5 euro (30 km) tot 6 euro (135 km) voor niet-vergunninghouders.

Websites
– www.wheelsinaction.be
– www.coppagrinta.be