Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Isaac Element in nieuw jasje gestoken

Isaac heeft zijn Element gemoderniseerd. Deze koersfiets heeft een lichtgewicht frame (750 gram) en een aerodynamisch, geïntegreerd cockpitsysteem. Dit model is binnenkort beschikbaar in een strakke Crystal Black kleur.

De nieuwe Isaac Element is uitgerust met het Isaac Full integrated System (IFS). Dit nieuwe 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen te integreren. Deze zijn weggewerkt in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de kabeluitgangen. Dit is mooi qua esthetiek en zorgt ook voor verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid.

Het Quad 60 SL carbon frame kenmerkt zich door een hoge stijfheid en een laag gewicht van 750 gram. De agressieve geometrie past bij de pure wedstrijdrijders die ook bergop een rol van betekenis willen spelen. De nieuwe Isaac Element is binnenkort beschikbaar en te configureren. Hij heeft dan een vanaf-prijs van 4.099 euro. Ga voor meer informatie naar de website.