Deel dit artikel:

In het oog springende schoenen hoeven niet duur te zijn

Bontrager heeft de populaire en betaalbare Circuit-koersschoenen een aangepaste pasvorm en meer prestatiegerichte kenmerken gegeven, maar vooral de flashy kleuropties springen in het oog.

De vernieuwde Circuit schoenen hebben een Bontrager inForm Race-leest voor een iets ruimere, prestatiegerichte pasvorm. Qua sluiting heeft Bontrager gekozen voor een enkelvoudige boa-draaiknop (L6) en klittenband op de voorvoet.

De hielconstructie van de nieuwe schoenen is iets stijver geworden. Daardoor blijft je hiel beter op zijn plek zitten en verbetert de krachtoverdracht. Het bovenmateriaal is geperforeerd, waardoor er nu meer ventilatie is.

Een andere belangrijke vernieuwing is de nieuwe nylon-composiet Bronze Series-zool. Die is geschikt voor zowel SPD tweebouts- als driebouts-schoenplaatjes (montageplaat tweebouts wordt optioneel aangeboden). Een mesh-venster onder het teengedeelte in de zool zorgt voor verkoeling van je voeten.

Modieuze uitstraling

De vernieuwde Circuit raceschoen heeft een modieuze uitstraling die eerder alleen te vinden was in een hogere prijsklasse. De Circuit is vanaf nu in diverse kleurstellingen en maten (36 – 48) verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 139,99 euro.

Gerelateerde artikels