Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

HideMyBell innoveert verder

Meer compatibiliteit en nieuwe functies voor de verborgen bel.

Een review van de eerste HideMyBell lees je hier, maar als je weet dat er nieuwe modellen in aantocht zijn, dan zul je vermoedelijk niet meer zo’n oude versie aanschaffen. De nieuwelingen zijn immers nog wat veelzijdiger, omdat ze nu geschikt zijn gemaakt voor andere merken fietscomputers/gps’en dan alleen voor Garmin. We zagen ze op Bike Motion.

Ook bezitters van een Mio (Cyclo Series), Polar (M450/V650), Bryton (alle versies) en Wahoo (Elemnt) kunnen hun apparaatje vastmaken op de Hidemybell stuurhouder, die, zoals de naam aangeeft, een verborgen bel bezit. Uiteraard kun je op de nieuwe HideMyBell ook met Garmin Edge toestellen terecht, en met die van de Sigma ROX 2017, want die heeft een Garmin-mount.

Een nieuwigheid is de optie om een actiecamera of lamp te bevestigen op de HideMyBell. Met een gewicht van 47 gram hoef je niet bang te zijn voor te veel extra gewicht, maar vanaf 34,95 euro heb je wel een handige mount die zowel gps als camera kan dragen en kun je jezelf ook nog eens hoorbaar maken als je wilt inhalen. (RVS)

 

 

Gerelateerde artikels