Deel dit artikel:

Helm en bril voor Maratona

Om het verderzetten van het partnership tussen de Maratona dles Dolomitces-Enel en KASK & KOO te vieren, ontwierpen de producenten elk unieke limited editions van hun populairste helm/bril. De KOO SPECTRO 'Iridescent' en de KASK MOJITO³ 'Maratona dles Dolomites' zijn het resultaat.

De speciale editie van de KASK MOJITO³ draagt het iconische Maratona-logo. Hun meest gekende helm is geïnpireerd op Ciüf (zie verder) en illustreert de kleur en de opwinding van het fietsen in de Dolomieten.

De KOO SPECTRO ‘Iridescent’ is een gelimiteerde aanpassing van hun populaire zonnebril. Deze uitvoering combineert groene spiegelglazen (cat. 2 VLT 23%) met een uniek frame. Het officiële Maratona dles Dolomites-Enel logo staat op de binnenkant van de brilarmen.

Beide producten zullen te zien en verkrijgbaar zijn in het Maratona evenementdorp en lokale verdelers.

Ciüf

De Maratona – die dit jaar plaatsvindt op zondag 3 juli – heeft deze editie als thema ‘Ciüf’, een woord dat staat voor de flora die op bergflanken wordt gevonden en onze relatie tot de natuur. Deze 35e editie kent als routes de korte Sellaronda, de middellange afstand en de volle 138 km Maratona.

Gerelateerde artikels