Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hago Limburgs Mooiste Zuid: magneet voor racefietsers, mountainbikers en fietsfamilies

Racefietsers, mountainbikers, fietsende gezinnen – ze trekken volgend weekeinde in groten getale naar Nederlands Limburg. Daar vindt op zaterdag 15 juni Hago Limburgs Mooiste Zuid plaats. Het evenement begint een dag eerder al met de opening van de camping, allerlei activiteiten en het afhalen van het startnummer op het evenemententerrein.

Er zijn twee familietochten (26 en 40 kilometer), drie mountainbiketochten (45, 75 en 105 kilometer) en liefst negen raceafstanden. De blauwe routes zijn voor de minder geoefende recreant en ontwijken het lastige klimwerk. De gele en rode routes zijn speciaal voor de degenen die van klimmen houden. De oranje tochten zijn voor de best getrainde fietsers. Ze combineren een deel van de rode en gele tochten.

Inschrijven

Fietsers die interesse hebben om volgende weekeinde van start te gaan in Hago Limburgs Mooiste Zuid kunnen zich online inschrijven. Tevens is het mogelijk om voor de daginschrijving te kiezen. Hiervoor kan je je op het evenemententerrein in Heerlen melden.

Gerelateerde artikels