Deel dit artikel:

Grinta! Test Fest Valkenburg: test jouw droomfiets

Nog anderhalve week en dan is het zover: dan vindt het Grinta! Test Fest in het Nederlandse Valkenburg plaats (zondag 9 oktober). Je hebt er de mogelijkheid om oneindig veel fietsen van diverse A-fietsmerken te proberen. Uitvalsbasis is het terrein van het Shimano Experience Center. Schrijf je nu in.

In de authentieke omgeving waar de Amstel Gold Race jaarlijks wordt verreden test je de fietsen van jouw voorkeur. Zo kun je een weloverwogen oordeel vellen alvorens je eventueel besluit om tot aanschaf over te gaan. Er is een vijftiental merken van de partij. In totaal zijn er meer dan tweehonderd testfietsen beschikbaar die je onbeperkt aan de tand kunt voelen in de omgeving van het Shimano Experience Center, gelegen aan de voet van de iconische Cauberg.

Online registratie

Je kunt je vanaf nu online registreren. De kosten bedragen 15 euro per persoon. In ruil daarvoor mag je de hele dag (tussen 10.00 en 17.00 uur) onbeperkt testen. Je krijgt daarnaast een giftbag van Grinta! en een consumptie aangeboden en mag gratis sportvoeding en -drank pakken. Voorinschrijvers doen extra voordeel: zij krijgen een extraatje.

Een tip: je kunt heel gemakkelijk met je eigen fiets naar het Shimano Experience Center komen. Er is een bewaakte stalling voorzien. Terwijl jij nieuwe fietsen test, wordt jouw huidige fiets netjes bewaakt. Belangrijk als je komt testen: neem je eigen pedalen mee. Die worden op de testmodellen gemonteerd.