Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! past zich aan maar gaat niet in lockdown

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om bijzondere maatregelen. Ook bij Grinta! Publicaties is dat het geval. We blijven weliswaar bereikbaar én operationeel maar passen ons wel aan!

Het telefoonnummer 0032 55 61 63 06 (kantoor) zal tijdelijk enkel bereikbaar zijn op donderdag. Ons personeel houdt zich ook zo strikt mogelijk aan de maatregelen/richtlijnen van de overheid en thuiswerk is nu de norm.

Via e-mail blijven we wél gewoon permanent bereikbaar.

– Abonnementen en online bestellingen: claudine@grinta.be
– Magazine, website, events: frederik@grinta.be
– Advertising: tommy@grinta.be
– Boekhouding en administratie: claudine@grinta.be

We gaan zeker niet volledig in lockdown. We blijven operationeel. We blijven jouw mails beantwoorden en ook abonnementen en online bestellingen worden opgevolgd.

Grinta! 78, Titanen en onze E-Bike Gids 2020 zijn nog steeds te koop, zowel in de krantenwinkel (die open blijft) als via de webshop van Grinta!.

Op onze website en op onze sociale mediakanalen blijven we content publiceren. Genoeg informatie en inspiratie dus om deze bizarre dagen door te komen.

De voorbereidingen voor de nieuwe editie van Grinta! die op 29 april in de winkels ligt, wanneer de corona-ellende hopelijk al enigszins ingedijkt zal zijn, zijn volop bezig.

Intussen melden we wel het uitstel van onze Mallorcareis (Grinta! Mallorca Experience) naar 17-24 oktober 2020. Ook de Flanbaix Ride, onze groepsrit over de kasseien van Noord-Frankrijk normaal voorzien op 13 april, wordt uitgesteld naar de zomer.

Voor de rest willen we je vragen om te blijven fietsen. Liefst alleen (#ridesolo) of hooguit met z’n tweeën, mits het in acht nemen van de nodige afstand en het gebruik van gezond verstand. Fiets overigens voorzichtiger dan ooit want onze ziekenhuizen zitten niet bepaald te wachten op extra lading sleutelbeenbreuken. Hou jullie allemaal goed, stay healthy en let’s flatten the curve!