Deel dit artikel:

Grinta! pakt groots uit op Velofollies

Stand 137 in hal 1 van Kortrijk Xpo is tijdens Velofollies sinds jaar en dag de vaste standplaats van Grinta! Deze keer is onze stand zelfs een tikkeltje groter. Op de beursdagen (19, 20 en 21 januari) is er van alles te beleven, dus breng zeker een bezoek.

Abonneer en profiteer!

Op een beurs steken we bij Grinta! altijd een tandje bij. Bestaande abonnees die een bezoekje brengen aan de stand worden verwend met een giftbag, een koffie en een praatje; nieuwe abonnees genieten van extra beursvoordelen. Al wie zijn bestaande abonnement verlengt of al wie een nieuw abonnement neemt, maakt kans op iets moois uit onze speciale Velofollies-prijzenpot! Komt dat zien, komt dat zien! Abonneren is profijt doen, zo eenvoudig is het.

Een kopje Coureur Espresso

De eigenaar van de West-Vlaamse koffiebranderij Grootmoeders Koffie is zot van de koers en de fiets en breidde zijn assortiment dan ook uit met een échte wielerkoffie. Probeer op onze stand de boontjes van Coureur Espresso uit! Onze barista puurt op de Grinta!-stand het zwarte goud uit zijn espressomachine.

Stoeltjes met een verhaal

Nestel je op onze stand neer aan onze tafeltjes en op één van de vele leuke wielerstoeltjes van kunstenaar Jamy Ivens. Relax en dompel je onder in een koerssfeertje want ex-renner Jamy heeft er via zijn bedrijfje ‘Resit’ zijn missie van gemaakt om oude, verloren gewaande stoeltjes in ere te herstellen en (letterlijk) van een wielerjasje te voorzien.

Shoppen! Boeken & wieleroutfits

We nemen op Velofollies de productjes die je vindt op onze webshop mee. Voordeel voor jou? De verzendkosten vallen weg! Een inspirerend boek over epische wielerritten, over de titanen van de koers of over mythische cols? Je schaft het allemaal aan op onze stand. Je kan ook onze wieleroutfit van Grinta! voor een lekker prijsje op de kop tikken.

Ontdek onze nieuwe T-shirts

Helemaal nieuw is onze ge-update T-shirtlijn, powered by çois cycling legacy. Na de Legens-collectie en de EPIC-collectie pakken we op Velofollies uit met een nieuwe T-shirtlijn. Benieuwd naar wat het wordt? Ontdek het op onze stand.

Racefiets van het Jaar – powered by Grinta!

Ook dit jaar gingen we op zoek naar de ‘Racefiets van het Jaar’. Tien merken stuurden een model in en na twee juryrondes, inclusief een test door Tom Boonen himself, viel het verdict. Wil jij te weten komen welke 3 fietsen het podium haalden en welke de juryprijs wegkaapte? Kom dan zeker naar de bekendmaking op de openingsdag van Velofollies. Place to be: het groot podium in hal 1, om 17 uur.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE