Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grand Tour-challenge: fiets 333 kilometer of meer

De drie grote rondes laten (nog even) op zich wachten. Ter opwarming komt Shimano alvast met een actie. Shimano daagt fietsers uit om de komende drie weken ten minste 333 kilometer te rijden. Dit alles ter ere van de Giro, Tour en Vuelta .

De grote rondes van het professionele wielrennen staan normaliter in de zomermaanden in ieders agenda omkaderd. Ze dienen maar al te vaal als inspiratie om eropuit te trekken en steeds meer te gaan fietsen. Door de verplaatsing van de wedstrijden naar de nazomer en herfst is het ganse zomerprogramma anders. Shimano vult de leemte met de Grand Tour-actie.

De challenge begint op dinsdag 21 juli en loopt tot maandag 10 augustus. Wie in die periode 333 kilometer of meer aflegt, maakt kans om dezelfde uitrusting te winnen als waar wielerprofs mee rijden: de Dura-Ace Di2 groepset (schijf- of velgrem) met een R9100-P vermogensmeter. Rijd je net zoals Grand Tour-renners 21 dagen achter elkaar (twee rustdagen toegestaan), dan ding je mee naar extra prijzen.

Schrijf je in

Ga om mee te doen naar de Strava Challenges-pagina. Daar schrijf je je in voor de Shimano Grand Tour-challenge. Winnaars worden vanaf maandag 10 augustus per e-mail gecontacteerd.

Hulp van het neutrale serviceteam

Om deelnemers te motiveren, reist Shimano’s neutrale serviceteam naar drie Europese bestemmingen om ondersteuning, advies en onderhoud te bieden. De auto’s van het serviceteam zijn op de onderstaande locaties en data aanwezig. Exacte tijdstippen worden gecommuniceerd op Shimano Facebook-pagina’s in Nederland, Spanje en Italië.

  • Nederland: donderdag 23 juli bij de Postbank (parkeerplaats bij paviljoen)
  • Spanje: zaterdag 25 juli Madrid regio
  • Italië: zondag 2 augustus, Siena regio

Gerelateerde artikels