Deel dit artikel:

Gazelle E-bike Testcenter in Rumst beleeft vliegende start

Het Gazelle E-Bike Testcenter in Rumst kan terugkijken op een succesvolle start. In het eerste half jaar trok de locatie vele duizenden bezoekers voor proefritten op e-bikes van het Nederlandse merk.

Met het E-Bike Testcenter zet Gazelle in op het persoonlijk contact met Vlaamse fietsers en biedt ze hen hulp om de ideale fiets te vinden op basis van persoonlijke fietsvoorkeuren. In het E-Bike Testcenter staat de volledige collectie elektrische fietsen van Gazelle klaar om uitgebreid getest te worden. Er is een indoor testbaan, dus ook bij minder goed is de testlocatie een goede plek.

Testritten op diverse fietsmodellen

Duizenden mensen die op zoek zijn naar een e-bike of speed pedelec vonden het voorbije half jaar al vlot de weg naar Rumst. Vooral het Grenoble-model bleek in trek, evenals fietsen die voor een specifieke doelgroep zijn gemaakt, zoals de Easyflow en de Makki. E-bikes zijn het meest populair, al is ook de vraag naar speed pedelecs in opmars.

Advies

Wanneer je een bezoek brengt aan het E-Bike Testcenter, word je door professionele adviseurs voorzien van persoonlijk fietsadvies om de fiets te vinden die bij je past. Er wordt uitleg en informatie gegeven over onder andere passende framematen, batterijcapaciteit en het optimale gebruik. Het vrijblijvende fietsadvies blijkt in de smaak te vallen, gelet op een NPS (Net Promotor Score) van 97 punten die de klanttevredenheid aanduidt.

Geen koop

Het Gazelle E-Bike Testcenter is enkel bedoeld om fietsen te testen. Voor aanschaf van een e-bike moet je naar een van de dealers uit het netwerk. De mensen van het Gazelle E-Bike Testcenter verwijzen je desgewenst door naar de speciaalzaak bij jou in de buurt.

Gerelateerde artikels